domingo, 21 de enero de 2007

TURQUIA Juliol de 2005



El viatge a Turquia va ser l'inici d'un gran canvi per a nosaltres. Vam passar 4 dies fabulosos a Estambul, passejant per la Mezquita Azul i la rosa, per la vora del Bósforo, pels carrers del mercat d'espècies, pel Gran Bazar, agafant un vapor a Kadikoy i menjant a molt diverses paradetes del carrer. La gent molt amable i simpàtica, la ciutat interminable i preciosa.
El cinquè dia vam fer un tour guiat a la Capadoccia. Pel camí vam passar per Ankara a visitar el museu de les civilitzacions i abans d'arribar a Capadoccia, vam fer dues parades per la ruta de la seda i vam veure el llac salat.

1 comentario:

Anónimo dijo...

TURQUIYÉ, País de contrastos, moments de petita glòria, el sabor del lluç del bòsfor, els aromes dels mercats (en realitat, d'un gran mercat!), els teus ulls i els records, que tot i no ser presents, decideixen determinadament el futur sobre records, records sobre d'altres, com el testimoni d'uns edificis que canvien i es transformen de forma constant. La vida és transformació, moviment, milers de connexions que iluminen l'atzar de l'esdevenidor. T'estimo, cada dia més.